Smart-Venture-programe.jpg

Site finantat prin proiectul Diaspora ReSTART POCU/89/3/7/107561

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României. 

​Pentru informații detaliate despre celelate programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro

 

Alexandra Bejan Architecți

Locul unde visele devin realitate

10_ab.a_apt F.I_zona de zi_fotoliu.jpg
 

Serviciile Noastre

Misiunea organizatiei:

„Noi suntem o organizatie de incredere, noul trendsetter pentru servicii integrate de arhitectura si design interior, promotor al culturii dezvoltarii durabile, in armonie cu mediul.

Concepem proiecte si sustinem clientii din tara si strainatate in a realiza spatii si ambiente transformative, in mediul rezidential, cultural, corporativ, comercial.

Dezvoltam o cultura a armoniei si a prosperitatii bazata pe respectul mediului inconjurator.

Gandim global. Invatam din trecut si actionam pentru viitor.

Membrii echipei noastre onoreaza natura, traditia si omul, cuprinzand in solutiile lor de arhitectura si design interior elemente de inovare si responsabilitate sociala. Faptele noastre sustin visurile clientilor si le si transforma in edificii in care oamenii traiesc armonios si confortabil.

Promovam produsele si furnizorii locali.

Suntem o organizatie in continua dezvoltare, caci avem idealuri nemarginite.”

IMG_20180505_150120.jpg

Privind in jur...

Am observat ca Timpul este cea mai importanta resursa pentru oameni.

Fiecare dintre noi locuieste sau isi desfasoara activitatile undeva, cei mai multi - intr-o cladire. Multa lume crede ca a construi sau a renova o constructie este doar realizarea unui vis care necesita bani. Insa, de fapt, temerarii care detin resursele financiare si pornesc a construi in regim privat sau care vor sa-si imbunatateasca confortul la standarde noi au nevoie de minimum alte cateva ingrediente in reteta de succes: viziune, experienta, timp si competente foarte diverse.

Ce facem

Exact ceea ce ai nevoie

Oferim servicii de consultanta in arhitectura si design interior, asistenta in implementarea proiectelor, asistenta pe parcursul proceselor, coaching (ghidare si sustinere), servicii post-proiect si implementare.

66210259_694627817617632_627811520021843
1904_BaieELi_1 1.jpg

SUNTEM O ECHIPA PASIONATĂ COMPUSĂ DIN OAMENI CREATIVI

DEDICAȚI SCOPULUI DE A OFERI PROIECTE DE CALITATE CU IMPACT SOCIAL ȘI RIGOARE ECOLOGICĂ

Fondat în 2008, AB.A este un studio butic de arhitectură și design interior integrat.


Printr-o abordare atentă și profesională, echipa noastră oferă o gamă largă de tipologii și stiluri de proiecte. Spații creative în care să trăiești, locuri în care să lucrezi, școli în care să înveți, facilități comunitare, restaurante și cluburi în care să te bucuri de viață.


Soluțiile arhitecturale și designul de interior ale tuturor acestor sectoare definește serviciul nostru într-un mod pe care puțini alții îl pot oferi. AB.A continuă să exploreze noi teritorii prin proiecte frumoase, eficiente din punct de vedere energetic, concepute în jurul obiceiurilor și stilurilor de viață ale oamenilor reali.

 
 

Contactează-ne

+40727909219

  • Instagram
  • Pinterest
  • Facebook
  • Houzz
  • LinkedIn

Thanks for submitting!

phone-2731688_960_720.png
 

Site finantat prin proiectul Diaspora ReSTART POCU/89/3/7/107561

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

Smart-Venture-programe.jpg