Caută
  • Alexandra Bejan

3. DESIGN CONCEPT

Obiectiv: SE EXPLOREAZĂ DIFERITE CONCEPTE. SE PREZINTĂ OPȚIUNILE ȘI SE ALEGE VARIANTA PREFERATĂ DE CĂTRE CLIENT. ÎNCEPEREA CONCEPTULUI

Proiectarea schematică începe într-o formă brută ca schițe, studii ale planului și modele 3d . Mai multe întâlniri beneficiari/ proiectanți sunt tipice în această fază pentru a lua decizii și a determina o direcție pentru evoluția proiectării. Daca sunteți un cuplu sau o familie, va ascultam preferințele individuale și pe cele comune pentru a le integra in proiect.


La sfârșitul acestei faze este obișnuit să primiți următoarele documente:

1. Moodboard și / sau Ideabook: O colecție de fotografii cu stil sau obiecte similare cu privire la ceea ce doriți pentru casa dumneavoastră pentru a crea cadrul dorit.

2. Planul de situație : Un desen care prezintă relația dintre clădire / camere cu situl.

3. Planuri de etaj mobilate: Desene ale fiecărui etaj care prezintă aspectul fiecărei camere, fluxul / funcțiile si mobilierul la dimensiune reala.

4. Elevații cheie: Desene ale unor pereți ai camerei pentru a transmite direcția conceptuală a unui proiect.

5. Secțiuni cheie: reprezentare grafică care poate fi asemănată cu „decuparea” unei clădiri in care se prezintă relațiile intre elemente si niveluri.

6. Model sau randare: model 3D sau imagini foto-realistice care arată aspectul general al spațiului dvs.

7. Costul preliminar: o estimare aproximativă pentru costurile principale și secundare. Lista precedentă a desenelor poate fi încă bruta la sfârșitul acestei faze. Intenția lor este în primul rând să stabilească o direcție de proiectare prin intermediul căruia trecem în următoarea fază.

4 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Obiectivul: CERCETAREA ȘI DETERMINAREA CRITERIILOR BENEFICIARILOR ÎNAINTE DE PROIECTARE Serviciile de proiectare conceptuală variază în funcție de complexitatea unui proiect și de experiența benefic